Етапи на разработка

Среща:

Всичко започва с разбиране на изискванията Ви. Ние задаваме въпроси, така че да разберем Вашите идеи, виждане, цели, аудитория, бюджет на проекта и желани резултати.

Дизайн: 

Тук се включва нашата креативност. Основните предложения за оформление и цветови палитри сe тестват в рамките на няколко предварителни проекта, за да се определи кoe най-добре отговаря на Вашите идеи/цели.

Разработка: 

Вниманието към разработката, иновативния технически подход и годините опит гарантират елегантни решения, които са  изпълнени в срок и в рамките на бюджета. ЕнтерНет използва динамична и съвременна система за управление на съдържание, в която стриктно следим дизайна и функционалността на сайта до получаване на желания от Вас резултат.

Тестване:

Изчерпателно тестваме Вашият уеб сайт за използваемост, сигурност и стабилност, на различни устройства и броузъри ,за да осигурим безупречен резултат независимо дали потребителя ползва голям монитор или смартфон.

Често задавани въпроси:

След като уточним, какви са Вашите изисквания относно визията и функционалността на сайта предлагаме нашите решения.
Фирмени цветове, лого и материали свързани с изграждането на новия проект, като снимки, текстове, банери и д.р. Срокът за предоставянето им, се уточнява предварително и е не по-късно от седмица преди завършването на уеб сайта.
Времето за изработка на уеб дизайна се уточнява предварително, като той е не повече от две седмици за основните ни пакети Уеб сайт стандарт, Бизнес уеб сайт и Интернет магазин. Изключение правят специализираните ни сайтове, които имат по-дълъг срок на изработка.