Безплатна реклама

ЕнтерНет Ви подарява ваучер на стойност 90 лв. като Ви предлга възможност да изградите своя собствена рекламна кампания в Google AdWords.

За целта трябва да имате новосъздададен профил в „Google AdWords™”. Кодът за активация на промоцията предоставен от ЕнтерНет може да се въведе най-късно до 14-ия ден от датата, на която е създаден профилът.

На практика това става така:

Въведете промоционалния код в раздел “Таксуване” в своя AdWords профил. За да получите право на допълнителни 90 лв. безплатна реклама, трябва да изразходвате 90 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код. 

Бонусът може да се получи само в „Google AdWords™” профили, на които посоченият адрес за таксуване (billing address) е в България. В един профил в Google AdWords™ можете да се възползвате от бонуса само веднъж. В рамките на 5 дни, след като изразходвате 15 лв., автоматично ще получите още 90 лв. рекламен кредит. Той ще се появи на страницата “Таксуване” във вашия AdWords профил. 

Всички разходи за реклама, след изчерпване на промоционалния кредит, се заплащат от рекламодателите.се изчерпи. За пълните условия, вижте: http://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html 

Как мога да получа ваучер за 90 лв. реклама в “Google AdWords™”? 

Всеки нов клиент на ЕнтерНет може да получи промоционален код за реклама в “Google AdWords™”. Промокодът се предоставя и на клиенти, които са наели хостинг услуга за една година или по-дълъг период. Стойността на промоционалния кредит е 90 лв. за всички услуги. В рамките на 2 работни дни след поръчката ще получите промоционалния код на посочения при регистрацията в ЕнтерНет и-мейл адрес.