Респонсив дизайн

Оптимизирания изглед за таблети и смартфони е включен в цената на стандартните ни пакети. 

ЕнтерНет Ви предлaгa изработка на мобилен уеб сайт, който еднакво добре се вижда при различните размери на дисплея на компютър, телефон, таблет и др. независимо от неговата резолюция.

Често задавани въпроси:

Какво представлява респонсив дизайн ?
Метод за изработка на сайт, способен гъвкаво да се приспособява към размера на устройството, от което посетителят го посещава, като едновременно с това се съхранява и оптималният му външен вид. Този уеб проект притежава едно оформление, което динамично се променя в зависимост от размера на прозореца в браузъра.
Задължително ли е моят уеб сайт да е оптимизиран за таблети и смартфони ?
При изработката на нов уеб сайт вече е абсолютно задължително той да изглежда еднакво добре на настолния компютър с голяма резолюция, на преносимия с по-малък екран, на таблета и смартфона , защото хората станаха изключително мобилни. Броят на клиентите използавщи интернет през своя телефон или таблет непрекъснато се увеличава и ние сме длъжни да сме в крак с новите световни тенденции.
Включен ли е в цената респонсив дизайна ?
Оптимизирания изглед за таблети и смартфони е включен в цената на стандартните ни пакети. Т.е при изработката на сайт Вие получавате и респонсив дизайн.