Редизайн на сайт


Уеб сайт е съвкупност от два основни компонента: графичен дизайн и съдържание. В повечето случаи съдържанието на уеб сайта се променя редовно, добавя се нова информация, продукти, промоции, новини и др., но графичното оформление на уеб сайта остава непроменено.

Разбира се, редизайн не е абсолютно задължителен ако спазвате строга корпоративна идентичност, за останалите обаче на 2-3 години е добре да се модернизира визията не само заради това че, хардуера се променя (пример е разделителната способност на екраните) а и заради необходимостта да се покаже на аудиторията че, разбирате колко е важно да си в час с модерното.

Често пъти уеб сайт, създаден само преди две-три години, изглежда вече остарял, зарежда бавно и не работи добре при новите браузъри и операционни системи, през които го отварят потребителите.

Не трябва да се пренебрегва и факта че, в последно време все повече потребители ползват мобилни устройства като смартфони, таблети и др., при които няма как, когато е изграден уеб сайта да са взети предвид и сега уеб сайта меко казано изглежда странно на тези устройства.

Ако Вашият уеб сайт не е произведен от нас, но имате нужда от редизайн, свържете се с нас, ние щателно ще изследваме настоящият Ви уеб сайт и ще предложим оферта за редизайн.

Разбира се, нашите клиенти, на които създаваме нов уеб сайт след време, когато е необходим редизайн, цената е с отстъпка.